tag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post7145139492909804930..comments2023-03-21T00:31:34.101-07:00Comments on Malena Konyhája: Gluténmentes zsemle és kenyér sütése lépésről lépésre Hidi Marikahttp://www.blogger.com/profile/12693781691622052722noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-12852878648274420682016-10-14T12:32:18.881-07:002016-10-14T12:32:18.881-07:00GM korom előtt :) is sütöttem kelt tésztákat, a ka...GM korom előtt :) is sütöttem kelt tésztákat, a kandalló tetején kelesztettem. Minden csodás lett a kakaós csigától, a pizzáig, kenyérlángosig, de most még - 5 hónap után - sem érzem, hogy milyennek kellene lennie a tészta állagának. Látom a képen, és igyekszem mindent a leírtaknak megfelelően csinálni. De nem adom fel. Köszi!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13200999764147749652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-10358027545078414462016-10-14T12:27:12.906-07:002016-10-14T12:27:12.906-07:00A víz kézmeleg legyen mert ha túl meleg, bedöglik ...A víz kézmeleg legyen mert ha túl meleg, bedöglik az élesztő. Ha van 23 fokos a konyhad és nem huzatos kelesztheted ott is, nem a sütőben. Marikahttps://www.blogger.com/profile/10543285981675408885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-66580532146424581472016-10-14T12:27:05.540-07:002016-10-14T12:27:05.540-07:00A víz kézmeleg legyen mert ha túl meleg, bedöglik ...A víz kézmeleg legyen mert ha túl meleg, bedöglik az élesztő. Ha van 23 fokos a konyhad és nem huzatos kelesztheted ott is, nem a sütőben. Marikahttps://www.blogger.com/profile/10543285981675408885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-24295113964793343632016-10-14T11:21:56.740-07:002016-10-14T11:21:56.740-07:00Nem sikerül...dagasztom,összeáll,mint a fotón. Süt...Nem sikerül...dagasztom,összeáll,mint a fotón. Sütőben kelesztem,de nem kel...nem jön fel. Mit rontok el???eszterlánchttps://www.blogger.com/profile/06446242513639510103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-75772893301652109212015-10-20T22:41:32.863-07:002015-10-20T22:41:32.863-07:00Szia, géppel készíted? vagy kézi gyúrással? Kézzel...Szia, géppel készíted? vagy kézi gyúrással? Kézzel sokkal tovább tart, és nehezebb a kidolgozás is, sokáig kell "dagasztani". Ha nagyon nem áll össze több folyadékot kell hozzáadni vagy apránként elosztva. Hidi Marikahttps://www.blogger.com/profile/12693781691622052722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-21649972707248603652015-10-20T22:40:43.123-07:002015-10-20T22:40:43.123-07:00Szia, géppel készíted? vagy kézi gyúrással? Kézzel...Szia, géppel készíted? vagy kézi gyúrással? Kézzel sokkal tovább tart, és nehezebb a kidolgozás is, sokáig kell "dagasztani". Ha nagyon nem áll össze több folyadékot kell hozzáadni vagy apránként elosztva. Hidi Marikahttps://www.blogger.com/profile/12693781691622052722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-59492346094047572792015-10-20T22:39:41.123-07:002015-10-20T22:39:41.123-07:00Nagyon örülök Ági hogy sikerült :) (Y)
Nagyon örülök Ági hogy sikerült :) (Y) <br />Hidi Marikahttps://www.blogger.com/profile/12693781691622052722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-19420091307392007662015-10-13T10:23:30.554-07:002015-10-13T10:23:30.554-07:00:-( izomlázat kaptam a kidolgozástól... nekem mi...:-( izomlázat kaptam a kidolgozástól... nekem miért nem állt össze?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14284780784907942984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-102244747838892922015-08-18T08:10:35.250-07:002015-08-18T08:10:35.250-07:00Koszonom a receptet!
A kislanyom glutenerzekenyseg...Koszonom a receptet!<br />A kislanyom glutenerzekenysege masfel eve derult ki. Azota probaltam finom zsemleket sutni. Most vegre sikerult. Sot, kiflit is. A megadott liszt Fibra +nevu valtozataval is finomak a zsemlek.Ágihttps://www.blogger.com/profile/12787104255895909704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-78496068688611756342014-12-04T05:02:49.223-08:002014-12-04T05:02:49.223-08:00Kedves Ádám! Nagyon örülök a visszajelzésnek :-) k...Kedves Ádám! Nagyon örülök a visszajelzésnek :-) kívánok jó sütögetést :-) Hidi Marikahttps://www.blogger.com/profile/12693781691622052722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-77772565856920158182014-11-25T08:44:32.569-08:002014-11-25T08:44:32.569-08:00Nagyon jól néz ki, köszönöm a receptet! A lépésenk...Nagyon jól néz ki, köszönöm a receptet! A lépésenkénti fotók sokat segítenek a munkafolyamat során, mivel kezdő "szakács" vagyok. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17862666570205984752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-9943897576601837162014-08-28T05:40:21.675-07:002014-08-28T05:40:21.675-07:00Nagyon szívesen :-)Nagyon szívesen :-)Hidi Marikahttps://www.blogger.com/profile/12693781691622052722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3940024271375958168.post-34918209523711879322014-08-28T04:44:07.510-07:002014-08-28T04:44:07.510-07:00Köszi a leírást és a fotókat!Köszi a leírást és a fotókat!Mariskahttps://www.blogger.com/profile/15287457821909396975noreply@blogger.com