Schar Panini
Ezt a receptet a neten találtam és már nagyon régen lementettem magamnak, ez volt a kiindulási pont, igy készitettem el. Néhány megyjegyzéssel kiegészitettem, nekem igy vált be.
Recept: Schar Panini recept
Saját megjegyzések:
-9 gramm normál budafoki élesztőt használtam
- Kelesztési idő kb 40 perc.
- 200 fokos sütőhőmérséklet.
- 35 perc sütési idő.
- A félidőben visszavettem 190 fokra.
- A méz helyett cukrot tettem, 6 grammot.
- A kiírt 30 gr olaj helyett csak másfél kanállal tettem a,tésztába a többit a dagasztáskor, formázáskor es a lekenéshez használtam fel.
- Kelesztéskor zacskót húztam rá amit nem olajoztam be.
- sütés előtt kevés rizsliszttel megszórtam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.