A legfinomabb kifli Szemitől
Már sokszor elkészítettem ezt a kiflit de talán pont ezért sosem fotóztam...elkészült megettük. Most a napokban Szemi megint feltette az F-betűs közösségi oldalon, így megint meg is sütöttem de most nem felejtettem el fotózni :-)
Én annyiban módosítottam a recepten, mivel ha búzalisztből sütök tönkölyt használok, hogy kevesebb lisztet tettem bele, és picivel több folyadékot. A liszt 55 dkg volt, a folyadék csak löttyintésnyivel több.
Félidőben a tetejét megszórtam magokkal és sajttal, nagyon finom, a héja ropog, belül puha. Csak nekem nem olyan fényes mint az eredeti...:-) és nincs olyan szép formája sem :-) de majd alakul. Ajánlom kipróbálásra :-)
Itt található a recept: Szemi tuti kiflije
Nagyon szépek lettek, semmi gond nincs a formájukkal! :)
VálaszTörlésNem tudom viszont, hogy miért nem fényesek.. talán másfajta a liszt..
Köszönöm a linket! :)
A bloghoz pedig gratulálok, nagyon jó dolgokat csinálsz!