2014. szeptember 22., hétfő

Keksz - glutén tej és tojásmentesen

Keksz - glutén, tej, és tojásmentesen

Vendégeket vártunk, nekik ugyan hoztunk sütit cukrászdából, de én is szerettem volna valamit nassolni...kísérletezni nem akartam, így a jól bevált linzer receptjét vettem alapul és kekszet gyártottam. 

Ebből a mennyiségből kb. 40 db kisebb keksz jön ki. 


Hozzávalók a tésztához: 
Összegyúrtam, hűtőben egy órát pihentettem, vékonyra (3-4 mm) kinyújtottam, rizslisztezett nyújtólapon, kiszaggattam, majd 175 fokos sütőben 10 perc alatt készre sültek. 







Sütéseimhez a gluténmentes alapanyagokat az Egészség Market biztosítja!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.