2016. december 15., csütörtök

Zserbógolyó gluténmentesen

Zserbógolyó gluténmentesen



Egy FB csoportban Piroskánál láttam ezt  a receptet, az ő leírása alapján készítettem el. 

Nagyon finom lett, érdemes kipróbálni :) 

Hozzávalók: 

Először a kekszet készítem el, majd ledarálom.

Ezután az összes hozzávalót kimérem és összekeverem, kigolyózom, mélyhűtőbe teszem kb. 20 percre. Ebből a mennyiségből 24 db lesz. 

Ezután egy tábla jó minőségű étcsokit olvasztok, amibe pár csepp étolajat teszek. Alaposan kikeverem és hagyom hűlni kicsit. De maradjon meleg.

Ebbe a csokiba beleforgatom a golyókat, a tetejét megszórom kevés darált dióval és kész is. Hűtőbe teszem és ott tárolom fogyasztásig. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése