Hozzávalók:
- 20 dkg Doves Farm önkelesztő liszt + még 1 evőkanálnyi (nekem még ennyit kellett hozzáadni gyúráskor)
- 10 dkg darált dió
- 8 dkg porcukor
- 100 gramm laktózmentes vaj vagy RAMA
- kevés reszelt citromhéj
- egy mokkáskanál vanília kivonat
a forgatáshoz:
- vaníliás cukor és porcukor
A hozzávalókból robotgéppel egynemű tésztát gyúrunk, majd hűtőbe tesszük, 1 órát hagyjuk pihenni. Ezután kisebb golyókat formázunk a tésztából, és két tenyerünk között kisodorjuk és kifli formájúra formázzuk. Sütőpapíros tepsire helyezzük őket.
180 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.