Piskóta:
4 tojás,
tojásonként 3 dkg Schar Mix it liszt
tojásonként 3 dkg cukor.
A tojásokat különválasztom, a fehérjét a cukorral kemény habbá verem, a sárgáját hozzáadom és a lisztet is, és óvatosan átkeverem.
Előmelegitett sütőbe teszem és 25 percet sütöm 170 fokon.
A tepsi mérete: 30x30-as tepsi (sütőpapirt használok)
250 gr laktózmentes mascarpone
25 gr porcukor
3 dl habtejszin
Fél cs zselatinfix
Masfel cs. habfixáló
40 gr tutti holland kakaópor
A krém hozzávalóit összekeverem és egyben felverem.
A piskótát kiveszem a tepsiből forrón felcsavarom és úgy hagyom kihűlni. Utána kitekerem, megkenem a krémmel és újra felcsavarom. Porcukrozom és hűtőben hagyom tálalásig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.