Kedvencünk a bolognai, aminek itt a gyors változata, a Szilasfood által gyártott Csodakonyha alapporból készült.
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús;
- hagyma
- kevés só
- kis zúzott fokhagyma.
- 2 cs. Csodakonyha bolognai alap
- fél üveg paradicsomszósz
- reszelt sajt
- spagetti tészta
A hagymát és a fokhagymát apróra vágom, azon megfuttatom a darált húst fehéredésig, majd fedő alatt kB 10 percet hagyom párolódni. Utána sózom de csak kicsit teszek rá. Ráöntök vizet kB 3 dl-t, és az alapot plusz a paradicsomszószt. Forrástól számítva még kb. félórát főzöm kevergetve. Kifőtt spagetti tésztával tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.