2016. augusztus 23., kedd

Bolognai spagetti

Bolognai spagetti

Kedvencünk a bolognai, aminek itt a gyors változata, a Szilasfood által gyártott Csodakonyha alapporból készült. 

Hozzávalók: 


  • 50 dkg darált hús; 
  • hagyma
  • kevés só 
  • kis zúzott fokhagyma. 
  • 2 cs. Csodakonyha bolognai alap  
  • fél üveg paradicsomszósz
  • reszelt sajt
  • spagetti tészta (gluténmentes Barilla) vagy ZeroPiú csőtészta

A hagymát és a fokhagymát apróra vágom, azon megfuttatom a darált húst fehéredésig, majd fedő alatt kB 10 percet hagyom párolódni. Utána sózom de csak kicsit teszek rá. Ráöntök vizet kB 3 dl-t, és az alapot plusz a paradicsomszószt. Forrástól számítva még kb. félórát főzöm kevergetve. Kifőtt spagetti tésztával tálaltam.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése