Áfonyás-csokicseppes
keksz glutén tej és tojásmentesen
Ma kekszet sütöttem, gyorsan kellett valami finom édesség :-)
Hozzávalók a tésztához:
·
23 dkg Nutri-free Mix Per Dolci süteményliszt
·
7dkg mandulaliszt (vagy darált mandula)
·
7 dkg porcukor
·
12 dkg Vita d’or tejmentes margarin
·
1/2 csomag vaníliás cukor
·
1 biocitrom lereszelt héja
·
1 tojásnak megfelelő Loprofin tojáspótló ( 1 ek. négy kanál vízben
elkeverve)
·
1 mk. sütőpor
·
2 marék csokicsepp
·
1 marék aszalt áfonya apróra vágva
·
kevés apróra vágott dió
Az összes hozzávalóból tésztát gyúrtam, majd a tésztagombócot egy órán át
pihentettem a hűtőben. Ezután nyújtottam, és pogácsaszaggatóval kiszaggattam.
Sütőpapíros tepsiben 180 fokos sütőben (alsó-felső sütés) 12 percig sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.