Ennek a sütinek az ötletét a mákos alapja adta, de amiatt, hogy a dió olajosabb, kicsit változtattam rajta, kevesebb a dió, mint a mák a másik receptben, és nincs benne csak 20 ml olaj és több a liszt is.
Nagyon finom, szaftos, könnyű süti lett a végeredmény :)
A Haas vaníliasodóját főztem fel hozzá, így együtt a kettő príma :)
Hozzávalók:
- 15 dkg Mester süteményliszt
- 1 tojás - jelen esetben annak megfelelő Loprofin tojáspótló (1 ek por és 5 ek víz)
- 8 dkg darált dió
- 10 dkg cukor
- 20 ml olaj
- 150 ml Joya mandulás rizstej
- 1 jó nagy alma
- egy csapott tk szódabikarbóna
- 1 citrom reszelt héja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.