Gluténmentes formakenyér Glutenix csicseris kenyérporból
A Hunorganic Kft. új termékét szeretném nektek bemutatni, amit a cég jóvoltából volt szerencsém a hétvégén kipróbálni. :) és ezúton is szeretném megköszönni :)
Egy nagyon finom és puha (több napig!!!) kenyeret sütöttem. A kenyérporban a szokásos gm összetevők mellett megtalálható még: gluténmentes búzakeményítő, csicseriborsóliszt és zabrost is.
Ezek adják a különlegesen jó állagát.
A kenyerem fantasztikusan finom lett, puha foszlós belsővel és ropogós illatos héjjal.
Semmilyen különleges receptet nem használtam, csak a zacskón lévő leírást követtem.
A kelesztési idő nálam 50 perc volt, 25 dkg lisztet használtam és a kisebb formába tettem (12x23 cm)
A tetejét én lekentem olajjal kelesztés után, de sztem nem is szükséges. :)
A kenyérport itt tudjátok beszerezni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.