Hozzávalók:
250 gramm Il Pane di anna nyújható kenyérliszt
1 evőkanál burgonyapehely
12 gramm friss budafoki élesztő
1 kk cukor
3 gr só
240-250 ml víz (én 250 ml-t tettem bele)
1 kanál olaj
Az élesztőt a cukros kézmeleg vízben felfuttattam, a sót a lisztet a burgonyapelyhet kikevertem, bele a vizet, keverni kezdtem egy kanál segítségével, majd hozzáadtam az olajat is.
Homogén masszává kevertem, sűrű nokedlitészta lesz belőle, majd enyhén olajos kézzel zsemléket formáztam a tésztából.
30 fokos sütőben kelesztettem 1 órát, lekentem olajjal a tetejüket majd 30 perc alatt 185 fokos sütőben középső rácson készre sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.