(glutén laktóz és tojásmentes)
Hozzávalók:
- 300 gramm Il Pane di Anna Dolci süteményliszt
- 25 dkg LIGA margarin
- 1 púpos ek. laktózmentes tejföl (kb. 70 ml)
- 60 gramm porcukor
- reszelt citromhéj
- csipet só
A forgatáshoz: két kanál porcukor és egy cs. vaníliáscukor
Elkészítés:
A lisztet a porcukorral citromhéjjal, csipet sóval és a LIGA-val dagasztatni kezdtem, mikor már jól elkeverte a gép, akkor adtam csak hozzá a tejfölt. Kézzel, kevés rizslisztet hozzáadva egyneműre dagasztottam, majd hűtőbe tettem 15 percre.
Enyhén rizslisztezett nyújtólapon kinyújtottam és kiszúrtam a tésztát.
175 fokos sütőben 10 percet sütöttem.
Enyhén rizslisztezett nyújtólapon kinyújtottam és kiszúrtam a tésztát.
175 fokos sütőben 10 percet sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.