Engem is elért, a gofri-láz, a LIDL-ben jártam és beugrott a kosaramba egy sütő :)
Még búzásban, tojással sem csináltam sosem, nemhogy mentesen, de gondoltam akkor itt az idő, ki kell próbálni. :)
Nem is nagyon gondolkoztam, hogy mit használjak, rögtön a Mester Család palacsintapora ugrott be, hogy az tuti jó lesz hozzá és nem is csalódtam, tökéletes lett vele. :)
A fiúk, ahogy sütöttem úgy vitték el a tányérról, egy darab sem maradt, a fotózáshoz is csak 3-at épp megmentettem arra a kis időre.
Írom a receptet:
Hozzávalók:
- 200 gr Mester palacsinta por,
- 1 csapott ek. vaniliás cukor,
- pici reszelt citromhéj,
- 2 dl szódavíz,
- 1 dl rizstej (The Bridge)
Mellé: Alnaviva csokikrém (tej és gm), házi eperlekvár, vagy puding :)
A gofrisütőt gyengén ecsettel kiolajoztam és belekanalaztam a tésztát. kb. 3 perc alatt sültek meg.
😊☺ tejmentes csokikrémet bontottam ki hozzá és saját készítésű eperlekvárt 😊☺
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.