(gluténmentes laktózmentes, tojásmentes)
Hozzávalók:
- 25 dkg Nutri-free Mix Per Dolci süteményliszt
- 8 dkg mandulaliszt
- 8 dkg porcukor
- 1 tk vaníliás cukor
- kevés bio citromhéj
- 1 tojásnak megfelelő Loprofin tojáspótló (1 kanál por, 5 kanál vízzel kikeverve) (aki használhat tojást, egy tojást tegyen bele)
- 12,5 dkg laktózmentes vaj
- fél mokkáskanál őrölt fahéj
A szárazanyagokat kimértem hozzáadtam a fahéjat is, összekevertem, majd beletettem a felkockázott vajat és a géppel dagasztatni kezdtem. Beleöntöttem a tojáspótlót és addig dagasztattam míg egynemű tésztát nem kaptam. Akkor kézzel gombócot gyúrtam.
Ezután nyújtólapon kinyújtottam, kivágtam a keksz kiszúróval és sütőpapíros tepsibe tettem őket.
175 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sülnek.
Ezután nyújtólapon kinyújtottam, kivágtam a keksz kiszúróval és sütőpapíros tepsibe tettem őket.
175 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sülnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.