Egyszerű kevert diós sütemény, tojás tej és glutén nélkül, tökéletes alap tortának is, de önmagában is nagyon finom.
Semmivel nem töltöttem, csak bekevertem és megsütöttem.
Kiindulási alapja a kakaós piskóta, csak lecseréltem a kakaót dióra (többet tettem hozzá) és az olaj mennyiségét lecsökkentettem, mert ebbe nem kell annyi a dió olajtartalma miatt.
Hozzávalók:
- 250 gramm Mester süteményliszt
- 150 gramm cukor
- 7 evőkanál darált dió
- 7-8 gr. sütőpor
- 1 vaníliás cukor
- csipet só
- 1 mk. szódabikarbóna
Ezeket összekevertem, majd hozzáadtam ezt kikeverve:
- 2 ek. olaj (sima napraforgó)
- 1,5 ek. Burg ételecet
- 250 ml víz
Az egészet simára kevertem és egy sütőpapíros tepsibe öntöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.