(glutén-, laktóz-, és tojásmentes)
Hozzávalók (2 nagy gáztepsihez)
- 40 dkg Il pane di Anna nyújható kenyérliszt
- 20 dkg trappista sajt
- 25 dkg laktózmentes vaj (Aldi)
- 2 dl laktózmentes joghurt (Aldi)
- 1 mokkáskanál só
- kevés reszelt sajt a tetejére
- (tetejére kevés joghurt és reszelt sajt)
- magkeverék
A lisztben elkevertem a sót, a vajat felkockáztam és elmorzsoltam a lisztben, belereszeltem a sajtot és robotgéppel kevertetni kezdtem. Hozzáadtam a joghurtot is, amibe belereszeltem a fokhagymát. Viszonylag hosszú ideig keveri a gép, de szépen össze fog állni, ahogy a vaj olvadni kezd.
Mikor nagyjából készen van kézzel szép gombóccá formázom.
Pár percet pihentetem a tésztát, majd enyhén rizslisztes szilikonos nyújtólapon kinyújtom és felvágom kockákra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.